Wrappen

Wat is wrappen?

Wrappen is het in pakken van een product met folie. Dit kan een auto, een boot of een vliegtuig zijn, maar dus ook een keuken of bijvoorbeeld de schuifdeuren van een wandkast. Hierdoor kun je de kleur van het product veranderen naar elke gewenste kleur.

(Let op! Je kunt niet van een oude keuken geen nieuwe keuken maken, dus laat bijvoorbeeld de fineer laag los? Dan kun je dit niet laten wrappen.
Ik zelf wrap alleen vlakke frontjes en dus geen frontjes met profiel!

Heb jij dus nog een mooie strakke keuken met geen gebreken dan is de kans heel groot dat ik je kan helpen :-)


  • Het begint ermee dat je me foto’s stuurt van de keuken: zowel close-ups als een totaalplaatje. Dan kan ik beoordelen of wrappen mogelijk is met jouw keuken. (info@clgi.nl of via de whats-app button 06-48178857)
  • Als je al weet wat je zou willen (welke kleur, alleen de deurtjes of ook zijkant kastjes bijvoorbeeld) hoor ik dat ook graag. Die info, samen met je woonplaats, maakt dat ik een schatting kan maken van de kosten.
  • Als die schatting binnen jouw budget valt, kom ik een keer langs met stalen en meet ik alles op waarna ik een exacte offerte kan uitbrengen.

De folie die ik gebruik is van hoge kwaliteit: deze is stoot- en kras vast en bestand tegen hitte, vocht en vuil. Vergeelt niet. Schoonmaken van de folie kan met ieder reinigingsmiddel en wat water. Gebruik géén schuurmiddelen of sterke chemische middelen.

 

Auto's wrappen kan ook, alleen werk ik hiervoor samen met een ander bedrijf, wilt u hierover meer informatie vraag gerust!