Welkom op de Website van CLGI

 

ik maak persoonlijke cadeaus, zoals bijvoorbeeld vinyl stickers uitsnijden,  bedrukken kleding, mokken, tassen, puzzels en vele andere PRODUCTEN.

Niet een standaard cadeau uit de winkel, net even iets anders. Helemaal naar jouw wensen, dus heel persoonlijk.

De foto's die u op deze website ziet zijn voorbeelden van producten die we een keer gemaakt hebben. In de webshops ziet u eventueel wat we op voorraad hebben bedrukt, de rest wordt naar wens en op maat gemaakt, de levertijd varieert van 1 dag tot ongeveer een week.
Bij spoed maken we indien mogelijk graag een uitzondering.


Wordt u enthousiast van wat u ziet? Mail ons dan uw wensen door, en wij maken er iets moois van.

 

Tevens bepalen wij aan de hand van uw wensen de prijs en pas na akkoord zullen wij aan de slag gaan.
Gepersonaliseerde producten kunnen niet geruild of teruggestuurd worden! 

 


Ik zal mij even voorstellen...

Mijn naam is Petra Gubbels.
Mijn Hobby is iets uit de hand gelopen.

In 2010 heb ik een hobby plotter gekocht. Dit vind ik tot op de dag van vandaag nog steeds leuk om te doen.

Begin 2020 kon ik minder naar mijn werk en soms zelfs niet naar mijn werk in de horeca, dus  een mooie gelegenheid om mijn hobby weer eens goed op te pakken. Dat is aardig gelukt.

Ik kocht eerst een budget pers 8 in 1, en tja ik weet dat ik alleen eigenlijk de vlakke pers nodig had...  maar ja ik was natuurlijk al benieuwd naar de rest. Doordat er dus een mokken- en bordenpers bij zat, had ik natuurlijk ook een sublimatie printer nodig. Momenteel heb ik deze in A4 formaat maar in de toekomst zal er zeker ook nog een A3 aankomen. Ik had de smaak te pakken, maak er mooie dingen mee, maar het kriebelde ook om een laserprinter White toner aan te schaffen. Alles goed uitgezocht en inmiddels deze ook in bezit, hiermee maak ik vooral de kleding opdruk mee, de rest komt ook nog wel maar stap voor stap. Er komt vast nog meer want de wereld van bedrukken interesseert enorm en ben steeds weer opzoek naar een nieuwe uitdaging!

 

En dan het antwoord op de meest gestelde vraag: Waar staat CLGI voor?

CLGI staat voor
Coating Loek Gubbels International.
Nu hoor ik u denken wat heeft dit met bedrukking te maken? Tja helemaal niets eigenlijk. Maar dit komt door mijn vader die helaas van ons is heengegaan in 2008. Hij heeft CLGI opgezet in 2001. Hij verkocht Hydrofibeermiddel, hiermee kun je Keramiek of beton mee behandelen zodat het waterdicht word. Dit heb ik van hem overgenomen nadat hij is gestorven. Dit doe ik nog steeds maar dat is zo minimaal, en aangezien ik zo zakelijk kon inkopen heb ik de naam behouden en bij de Kamer van Koophandel mijn omschrijving van wat ik er nu aan toevoeg laten bijschrijven. En natuurlijk is het voor mij een mooi gebaar naar mijn vader toe.

 

Hoe is Sjaak & Sef ontstaan?

Sjaak & Sef zijn grappige vogeltjes die nogal wat komische avonturen beleven. Dit idee is ontstaan na een verjaardagscadeau die ik van een familielid kreeg. Na wat overleg zijn René Geerlings (kwatsj sjiljer Zjwame) en ik begonnen met het fenomeen Sjaak & Sef en word het steeds gekker! dus hou de Sjaak & Sef Webshop in de gaten!

 

Ik zou zeggen kijk rond op mijn website en als u vragen heeft neem gerust contact met op. 

 

met vriendelijke groet,

 

Petra Gubbels

 

Like en deel CLGI op Facebook pagina hier!

Like en deel Sjaak & Sef op Facebook hier!